Jakelukeittiö

Kuljetamme herkulliset kotiruoat vanhainkoteihin, hoitokoteihin sekä muihin yksiköihin Turun, Raision ja Naantalin alueilla

Kotikeittiö Kolibrin jakelukeittiö on turkulainen palvelu, joka valmistaa ja kuljettaa herkullisia kotiruokia Turun, Raision ja Naantalin alueilla sekä tarvittaessa kauemmaskin. Palvelemme niin vanhainkoteja, hoitokoteja, päiväkoteja ja muita suuryksiköitä kuin pieniä ryhmäpäiväkoteja ja päivähoitoja.

Monipuolisia makuja tuoreista raaka-aineista

Valmistamme erilaiset kotiruoat, kuten laatikko- ja perunaruoat, liha- ja kalaruoat, salaatit sekä muut herkut omassa keittiössämme. Käytämme aina tuoreita raaka-aineita ja suosimme lähialueiden tuottajia, minkä ansiosta ruoissamme maistuvat aidot suomalaiset maut. Runsaan ja vaihtelevan ruokalistamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme maittavia ja terveellisiä ruokavaihtoehtoja päivästä ja viikosta toiseen. 

Kuljetamme ruoat turvallisesti perille sovittuna ajankohtana ja kylmä- tai lämpöketjun katkeamatta. Lyhyiden toimitusmatkojen ansiosta kotiruokamme on aina tuoretta ja heti valmista nautittavaksi!