Pitopalvelu

Pitopalvelua yksityisille ja yrityksille kaikkiin tilaisuuksiin Turun seudulla

Kun juhlat ovat ovella ja tarvitset apua niin suunnittelussa kuin toteutuksessa, osaava apu ei ole kaukana. Kerrot meille vain millaisesta tilaisuudesta on kyse, me ryhdymme toimeen. Olemme täyden palvelun pitopalvelu – meiltä saat kaiken, mitä juhlasi tarvitsee. 

Suunnittelemme tilaisuuteesi sopivan menun toiveidesi pohjalta. Voimme toteuttaa niin pienimuotoisemmat kahvitukset kuin kattaa monipuolisemman pitopöydän erilaisilla herkuilla. Juhlan luonne ja sinun tarpeesi määräävät sen, millainen kokonaisuudesta muodostuu. 

Pitopalvelultamme saat näköisesi juhlan

Onnistunut juhla lähtee huolellisesta suunnittelusta. Kuuntelemme tarkoin toiveitasi, jotta voimme toteuttaa juuri sellaisen tilaisuuden kuin sinä haluat. Tavoitteemme on auttaa sinua järjestämään juhla, jossa viihtyy jokainen vieras. 

Käytämme tarjottavien valmistamisessa aina tuoreita raaka-aineita mahdollisimman herkullisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme loihtimaan mitä erilaisimpia herkkuja, erityisruokavaliot huomioiden. Meiltä saat avun myös juhlatilan koristeluun, tarjoiluun ja moneen muuhun. Kysy 150-paikkaista ravintolaamme käyttöösi!